Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Quotes of the day ~ Dream

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.”

James Dean quotes (American motion picture actor, symbol of rebellion, 1931-1955)

morning

pagi ni nak share pasal quotes ~ DREAM

hihi

siapa cakap tak pernah bermimpi?

jangan nak tipu oke

tipu la tu

ramai orang cakap mimpi tu mainan syaitan.hihi

so terpulanglah la kat kauorang.

tapi bagi aku mimpi ni penting

dari mimpi la kita nak mencapai impian

tapi jangan la setakat mimpi yang mungkin kauorang rasa mustahil nak dapat

contohnya :

kauorang bermimpi masuk MLM dengan untung jta-juta tapi tak ada usaha langsung macam mana?

setakat melepaskan batuk di tangga je

so jangan bermimpi macam ni

lagi satu, kauorang mimpi nak kahwin dengan prince william..ekekeke


kan mustahil mimpi tu, so macam mana nak jadi impian kan?

kauorang kena la mimpi yang realistik sikit

contohnya :

aku mesti kahwin umur 25 nanti. haa kan realistik macam tu

so before mencapai umur 25 tu, kauorang usaha la cari encik boifren ataupun cik gelfren. kuikui

takpun kauorang boleh bermimpi macam ni

kauorang bajet, tahun depan kauorang mesti naik pangkat. yeah!

so kauorang pun usaha lah macam mana nak achive naik pangkat tu.hihi

yang penting

USAHA ITU TANGGA KEJAYAAN

:)

have a good day today






-xoxo-
S



KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

4 comments:

Cik Ezy said...

ade betol nye jgk..
nk mmpi kawen taon dpn la..
pkse boipren suh masok minang..
hahakk

Budak Botak said...

mimpi ni seronok, macam kita lalui keadaan btol2...

Entry terbaru -> Senarai Facebook Korang Boleh Share / Ping Entry Blog Korang... (",)

schaze zainn said...

@ cik ezy

wahhh.. nak paksa ye..hihi :)

schaze zainn said...

@ budak botak

tu la, kadang-kadang tu rasa real je..hihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org