Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

What! Secreto de Recepio Non-Halal??

nunite reader's

kauorang buat apa tu?

haa.. skodeng!

cocok mata kauorang tu baru tau!

haha.

btw, pagi tadi aku berbelogjalan

ramai orang asyik post benda yang sama

Secret Recepi tak halal?

Omaigod!

aku agak tak puas hati

yelah, selama ni aku selalu gak melantak kek dari tempat diaorang

tengok-tengok tak halal

mesti geramkan?

rasa nak bako je~

so, aku pun start mengoogle sana sini

untuk mencari kebenaran. cewah.

so, at last and finally
aku terbaca kat FB secret recipe 

yang mengatakan produk mereka halal 

refer HERE

===

Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut :

 
kelik untuk pembesaran yang sehat

====

kalau agak kauorang tetap tak puas hati, kauorang boleh juga refer kat website JAKIM


btw, tepuk dada tanyalah selera

nak makan, dipersilakan.

taknak? secret recipe pun tak rugi..hihi

yang penting makan ikut keperluan bukan ikut nafsu

yang baik kita ambil

yang buruk please get loss..hikhik






-xoxo-
S



KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

1 comment:

daddyzkool said...

sebenarnya kadang2 kita terlebih sangat prihatinnya...

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org