Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

1 whole day

Ni hao!
haish. dah beberapa hari tak update blog ni.
huh~
ekceli pagi tadi aku asyik mengemas bilik.
siap aku mop sekali ok.
haa.. nak bagi wangi lagi
sembur lagi febreze.
wangi sampai pening ok..hihi
ok. aku tipu. ;p
waaa.. penat-penat-penat.

then. tengahari aku tengok tv
tapi takde cerita menarik
tiba-tiba aku pun buka tv2
aku ingat cerita apa
tengok-tengok cerita tamil
kuikui. ni tamil malaysia ok
ekceli jalan cerita dia macam best
hihi. tapi memandangkan aku pening 
dengar diaorang melontarkan dialog,
aku pun TEKAN MUTE.
so layan je la cerita tu..kuikui
tapi ekceli jalan cerita dia ok la
cuma biasalah hero cerita tamil ni
bukannya hensem macam cerita hindustan kan
cerita dia lebih kurang macam ni la.....

ada seorang lelaki ni,
dia kaya, hidup bahagia di samping ibu dan bapa dia
life dia perfect
then, dia berkenalan dengan satu perempuan ni
perempuan ni pura-pura cintakan dia
sebenarnya perempuan ni jahat
perempuan ni berpakat dengan satu lagi lelaki jahat
nak bolot semua tender-tender syarikat
tapi sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga
then, dia dapat tangkap perempuan tu tengah bermabuk-mabuk dengan lelaki jahat tu
so seperti biasa, adalah adegan lawan-lawan..kuikui
then, dia bawa perempuan tu balik umah
dia marah-marah la,
then perempuan tu terus terang,
kenapa dia buat macam tu
then, perempuan tu tiba-tiba ambek pisau
so ada lah gaduh-gaduh
tiba-tiba tertikam perempuan tu
so lelaki yang baik tu pun kena tuduh kat mahkamah
THE END~
heh. nak tau ending?
pi la tengok sendiri..kahkah

next. petang pulak aku pi rumah sewa aku
aku drive sendiri tadi
first time aku drive jauh-jauh selepas dapat lesen
kecut perut ok.ahaha
serious.
then, kemas barang-barang
aku dah nak cekidout 
tapi still tak dapat siapkan lagi
just angkat barang-barang kecil dulu
tilam, carpet, langsir aku tinggal je kat bilik tu
malas nak angkut sama..heh~
tapi rack aku tinggal dulu. 
maybe esok baru ambil. heh~

malam pulak.
tiba-tiba aku boleh layan kamen rider
ahaha. selalunya aku meluat tengok cerita macam ni
especially kalau tengok versi jepun yang di translate tu
sikit-sikit ayatnya "tak guna"
macam apa je. merosokkan otak budak-budak je
tapi tadi selepas boboi boy,
tertengok pulak kamen raider
ok gak versi omputih ni.hehe
hensem-hensem ok yang jadi kamen raider tu

then, tiba-tiba ibu cakap nak buat apam polkadot.hihi
so kitorang pun try la
lagipun esok, sedara-mara aku nak datang.heh~
btw, tadi tengok mentor.
shiha and ratna berjaya mara ke pusingan seterusnya
untuk ayish. tak dapat mara pun takpe.
yang penting dah tunjuk papa yang termampu. jiayok!
haha. k, sambung balik cerita pasal apam polkadot
serius macam best je
sekarang ni, tiba-tiba je apam polkadot ni jadi femes amous
rata-rata, mesti orang dah start menjual benda ni
hehe.
tadi buat apam perasa blueberry.. 
my febret (cuba cakap ikut style ucop wilcha)
comel pulak tu. ;p
see.. comel tak?
walaupun rupanya begini.
tetapi rasanya SEDAP ok!agagaga

apam polkadot yang somel 
:)





KALAU "LIKE" KELIK LA "LIKE"

2 comments:

Cik Ezy said...

a'aa kn.. ayt tak gune sllu sgt sbot dlm cite tu..
pastu start lwn2..
ekeke..

comel la apam polka dots..
apam balik ade x yg jns polka dots?
keh3

schaze zainn said...

tu la pasal.
sakit je hati tengok cerita tu..
lepas tu nnt budak2 follow la ayat2 tu.

comel kan apam polka tu..ehehe
aik apam balik pun nak polkadot ke?? =,=" ekekeke

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org