Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Day 12 - Your current relationship, if single discuss how single life is

selamat malam semua
well malam ni aku sambung balik 30 days project
so tajuk dia your current relationship.
if single discuss how single life is. hihi

okes. ekceli now i'm in a relationship
saya dah ada encik boifie la.
nama dia Muhammad Amin bin Abd Rahman
dah almost two years we're together

sebenarnyakan ada banyak beza semasa
single and in a relationship.
waktu single dulu
serious aku cakap
suka hati aku je nak buat apa
tak perlu peduli nak jaga hati sesiapa pun

a bit bebas nak bergaul sana-sini
jalan sana, jalan sini
tapi bila in a relation,
frankly to say
kena jaga hati dia

at first memang aku tak berapa nak peduli
tapi lama kelamaan
aku rasa terharu
sebab dia sangat-sangat bersabar
dengan perangai aku yang agak panas baran ni

serious. memang kitaorang different
tapi because of different tu
yang buat kitaorang still stick together
even now kitaorang pun dah jarang jumpa
dia kat pantai remis.
aku kat ipoh
memang jauh


then, seperti biasa
dalam setiap perhubungan tu
tipulah kalau asyik okey je kan
like other people
kitaorang pun pernah gaduh teruk

sometimes aku rasa pelik
dengan segelintir manusia
yang tidak pernah kenal erti malu,
pandai menasihatkan orang,
tapi diri sendiri pun tak betul
then, suka nak merosakkan hubungan orang
serious. orang-orang yang sebegini
memang tak layak hidup
menyusahkan orang je.

tapi mungkin kitaorang masih ada jodoh lagi
thats why still together lagi
dah almost 2 years
:)
so doakanlah kitaorang still together sampai kahwin nanti okeh :)

 
Zaireen Syazana and Muhammad Amin
:)


KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

4 comments:

Cik Ezy said...

kalo jdoh tu kuat, pape jdk pon korg ttp dpt hadapi..
smge b'bhgie sllu!
sweet..
=)

schaze zainn said...

@ cik ezy :

thanks ya.

:)

Amoi said...

ini 30 days challenge ke?

hehehe

ai ada join segmen baru

Tentang 10 namanya.

boleh cekidut kat my blog :)

fifirainbowgrey said...

aaw aww! so sweet :) hope kekal ya!

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org