Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Day 10 - A photo of your favorite place to eat

hey reader's
today aku cuti. hihi
our company declare shutdown.
haish. asyik shutdown je.
nak lingkup ke apa ntah company ni..
btw, sediakan payung sebelum hujan la..
hihi. bukak jobstreet + jobsmalaysia + paper + spa and blablabla
seeking for a new job..

next, aku nak story pasal sambungan 30 days project.
so, Day 10 - A photo of your favorite place to eat
haiyark. aku memang suka makan, makan, dan makan.
ekceli aku tak la memilih sangat bab makan ni.
kat mana-mana pun layan je.
yang penting SEDAP dan BERBALOI.
untuk apa kita makan kalau tak sedap ye dak?
dari fastfood sampai ke mamak dan ke gerai pun aku layan je.
semua best.

kalau fast food, pilihan aku of course la Mekdi je.
Simple, fast and YUMMY.
kuikui. menu pilihan? 
Double Cheese Burger ataupun Chicken Mcdelux.
Lepas tu jangan di lupakan McFlurry Oreo atau Cornetto Choc.
pergh! memang best.

besides aku suka gak Kepsi.
tapi jarang-jarang la makan kat Kepsi ni.
selalu kat Kepsi aku akan amek TWISTER je. 
senang sikit. tapi sekarang TWISTER dah takde =,="


btw, kat ipoh dah ada A&W.
miahaha. tapi kinda jauh juga la dari ipoh.
jenuh nak menapak sampai ke Pengkalan Tesco Sec 18 tu.
uhuhu. semata nak makan A&W..
menu mesti mau of course la CONEY DOG yang extra large tu.
serious, sangat TAMAK okeh. 

di A&W

then KENNY ROGERS pun ok gak. hihi
tapi nak pi makan kat sana maybe setahun tu sekali je.T.T
hihi. yela.. mahal nak mampus kot. macam kat NANDOS gak la.
Tapi kat ipoh just ada KENNY je, NANDOS takde pun.. huehue


next kalau kat ipoh ni, kedai mamak yang paling marvelous of course la 
kat WANGEY...kuikui.
siapa orang ipoh tapi tak pernah pi makan kat sana, 
kauorang memang bukan rakyat perak la.
diaorang punya AYAM TANDOORI, memang masyuk!
then roti nan cheese dia pun memang lembut la..
serious!

kalau makan kat gerai pulak, 
aku suka makan kuetiaw kicap kat MAT JASAK
haa.. kedai makan diaorang ni kan
betul-betul kat tengah pekan ipoh.
Diaorang punya sup, memang tangkap la!
Memang best!


huargh! ekceli banyak lagi tempat makan yang best. :)
about picture pulak, aku malas nak upload banyak-banyak.
berokben aku selow nak mampus.huhu
tapi buat masa sekarang ni je yang aku mampu cerita..ngee~







THE END



KALAU ANDA "LIKE" KELIK LA "LIKE"

2 comments:

Cik Ezy said...

saye suke mekdi, kfc, pizza krng ckit kot..
kalo a&w jarang sgt la mkn..
tp air float besttt,...

schaze zainn said...

@ cik ezy :

tu la.. mekdi memang best.
sumpah float a&w memang TERBAEK!

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org