Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Tutorial | FB - nak bagi loading laju

Selamat malam reader's.

Ekceli aku baru je nak aktif balik berbeloging dengan berfacebooking ni.

Lately busy plus dengan tired T__T.

Setelah beberapa minggu tak online facebook, aku rasa pelik,
nape asal bukak FB je, asyik tengah load je. 

Memang dah bengang giler. Selow nak mampos kot.

Then, aku akhirnya membatalkan niat nak online.

Tapi kan, yang pelik tu, nak buka benda lain okei je.

Aku dengar cerita, FB jadi selow macam ni sebab kesan tsunami kat Jepun haritu..hihi

So back to the title, macam mana nak bagi FB kauorang laju macam biasa.

Ekceli aku pun sedut dari orang ni,

Dan memang terbukti berkesan untuk aku.
untuk kauorang?
cubalah sendiri.. bwekk..haha

p/s: if kauorang dah tau takpe la.. 

Aku rasa it's better kita sharing each other's kan.
Tak baik dekot-dekot ni.. ;)

==============
HOW to DO

1st
 Go to My Computer > C:\

2nd
Windows

3rd
System32

4th
 drivers

5th
 etc

6th
copy host paste at desktop
then
click right

7th

 choose : Notepad

8th
copy this at Notepad
203.106.85.66 www.facebook.com
203.106.85.66 facebook.com

then, save

9th : cut balik host then paste kat tempat asalnya.

C:\Windows -> System32 -> Drivers -> Etc


KAUORANG TAK RUGI PUN KALAU TRY  ;)




KELIK "LIKE" kalau ANDA "LIKE" (^^,)

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org