Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Day 3 - Your idea for perfect first date

okes, harini ni aku nak sambung balik 30 day's project tu..hihi okeh untuk day 3, tajuk dia your idea to perfect first date. aiyark. idea?? gimme some idea bebeh..haha

ekceli kan, aku tak pernah pulak ada idea nak dating-dating ni, nak date terus pi je..haha tak pernah pulak nak kena setup semua..hihi

tapi, kalau bab nak berangan first date yang perfect of cuz la ada macam-macam, haa sekarang ni pun dah tengah menari-nari kat otak aku sekarang ni..haha

1st : aku teringin nak date kat hotel mewah..muahaha.. then pakai dress hitam yang menawan, kihkih.. then tiba-tiba encik boifie main piano kat aku..kihkih.. tapi beliau tak tau main piano..sobsob T.T

2nd : date dekat tepi pantai.. muahaha duduk di bawah pohon kelapa, wakaka minta-minta la buah kelapa tak jatuh..agaga.. then, tiba-tiba encik boifie melulut kat aku, dia cakap "YOU COMPLETE ME" hikhik masa tu mesti perasaan dah melambung-lambung..miahaha

3rd : date dekat atas kapal.. muahaha.. ala-ala cerita titanic.. pergh! marvelous! hikhik. then tiba-tiba kan ada lagu latar...
Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you, go on

Far across the distance

And spaces between us
You have come to show you, go on 
 Sayang! u jump I jump! no..no..no u jump la sensorang..kihkih ;)

okeh, ni idea first date aku yang gak menyampah..muahaha 

 p/s: dating sambil main buai best tak? haha



tekan LIKE (^_^) kalau anda LIKE

2 comments:

ahmad endo said...

ok jugak tempat2 pilihan ko...hehehe

schaze zainn said...

@ ahmad :

haha.. baru kau tau kah? kihkih

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org