Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Kena Baham Rimau!

omaigod! tadi waktu dah balik kerja, aku terus baca paper.. huhu then ada satu berita ni menarik perhatian aku.. pergh.. aku tak boleh bayangkan macam mana la orang ni boleh terselamat dari kena baham dengan pak rimau ni..haish..tapi yang macam kelakar tu, isteri lelaki tu boleh ketuk pak rimau tu dengan senduk.. serious, kelakar kot.. berani betul makcik ni.. btw, nasib baik la pakcik tu terselamat..huhu

nak baca dengan lebih lanjut?
klik sini --> Berita Harian


6 comments:

Cik Ezy said...

cian nye.. nsb baek selamat..

schaze zainn said...

@cik ezy :

tu la, nasib dia betul2 baik.

gigiAriEma said...

seram....harimau tuh curi gigi kot..haha :P

Aida Zafirah said...

aida pun ade baca paper pasal news ni gak...ngeri kot tgk muka pak cik nih...

schaze zainn said...

@ gigi :

haha.. rimau tu nak test dulu kot.. ;p

schaze zainn said...

@ aida:

tu la, memang muka pakcik tu dah teruk giler.
luckily dia selamat..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org