Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Terima Kasih kerana memfollow!


hihi.. maceh uh, follow titew kat belog buwuk titew ni.. Maceh cangat-cangat.. Titew wase terhawu sanat-sanat aww.. kohkohkohtuihtuih.. k STOP being gedik okeh..haha.. Tiba-tiba pulak aku rasa sakit mulut sebab cuba try taep macam tu. Okei aku tipu kehkeh.. Sometimes aku rasa pelik bila bukak FB, mesti warga-warga ni kerap sangat meng'hapdate kan status dengan ayat sedemikian rupa.. eg : 1) AwinIe an tItew g TenOk waYanG.. 2) aQuWh wAse dIeW sUkeW oWanG laEn uhh..Nak kata cacat aku rasa sifat fizikal mereka sangat sempurna.. ahaha.. bingung aku tengok budak-budak zaman sekarang ni..

Okep, kembali ke jalan lurus. Ekceli en, aku mau ucap terima kasih kepada henchek Airil dan chek Ean.. hihik..

Terima kasih sebab sudi memfollow hamba :) 

2 comments:

aisya said...

hehe.. betul2, sakit hati bile bace ayat2 camtu..
=p

miZz_nizZ said...

fllow sni gak..ee

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org