Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Phhhheeeewwwwwiiiiitttttttttttttt..

hekhek.. ok jangan perasan okeh, aku tak ngorat kauorang semua eh..haha **winking** aku ngah berbahagia menonton bolasepak ni.. sumpah aku cakap ekceli aku memang BENCI bolasepak melainkan if ada MU main..hehek.. (ala aku bukan tengok permainan tu tapi aku suka tengok player je..lailai..haha agak gatei di situ :p) tapi tiba-tiba sejak Malaysia berjaya di Suzuki Cup ni aku terus jatuh hati dengan bolasepak ni..


team malaysia banyak yang hensem kan..hehehe :)
yang baju merah tu r paling terer..ngehngeh.. wira malaysia 
p/s: gambar ikhsan dari http://www.affsuzukicup.com

haha 90 minit ++ mereka mengelecek bola betul-betul buat aku stress besar.. haish.. betul aku cakap.. aku sangat stress okeh.. mulut aku asik melontarkan kata-kata cercaan je bila indon menjaringkan 2 gol tu.. cizz.. haha tapi end the end, Malaysia still the winner..hihi.. Btw aku harap selepas Malaysia menjari juara ni, jangan la mereka lupa diri, aish.. Semoga mereka masih berpijak di bumi nyata ini dan sentiasa mencuba menjadi yang lebih baik..okeh? err akhir kata dari saya, Malaysia tidak menggunakan DUKUN okeh! haha Kami menggunakan bakat sahaja.. Dukun hanyalah untuk manusia yang lemah okeh.. lalala :p

p/s : Majulah sukan untuk negara

6 comments:

Cik Ezy said...

malaysia mmg hebat..

nyNyE ❤ tEddY said...

yeahhhh ! we deserve to win . congrate to team malaysia :)

schaze zainn said...

@ cik ezy :

malaysia sangat hebat :)

schaze zainn said...

@ nyNyE ❤ tEddY :

memang deserve sume tu..

misz sheyla said...

kite p0wn nengok player aje

schaze zainn said...

@ misz sheyla:

haha.. sama la juga tu..hihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org