Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

INDON vs MALAYSIA?

ekceli kan, tadi waktu aku bukak fb , aku macam sentap gak bila dengar statement satu minah endon ni. selamba badak dia je nak cakap macam-macam pasal MALAYSIA, apa dia pikir sekarang ni dia kerja kat negara dia ke? dasar tak sedar diri menumpang kat negara kita. ekceli ade banyak lagi dia meraban kat fb dia tu.. aku betul-betul menyampah baca..haha.. bongok betul. pi add budak ni, pehtu basuh sikit utak dia tu.. haha

klik gambar untuk pembesaran

then dia ade bagi satu link yang mengatakan ada satu site yang menghina negara mereka.. then, aku taknak berprasangka buruk, aku pun terus usha site tu. klik link ni.. http://www.indonbodoh.blogspot.com/ then yang paling tak bleh blah, nape ayat 'penulis' tu macam fake? sebab dari gaya penulisan tu aku rasa beliau bukan rakyat malaysia, and maybe ni salah satu propaganda rakyat-rakyat mereka yang dahagakan kontrebasi murahan. sumpah aku memang tak tau mamat ni rakyat apa, tapi aku yakin beliau bukan rakyat malaysia. so ada sapa-sapa kenal beliau? sebab beliau tak glamer pun macam abang ben ashaari.. hihi

8 comments:

misz sheyla said...

da klik kat link 2,....hekkkkk...

qiela said...

ishhkk..trok indon nie..
dah kalah 2 kalah jgak laa..
x leyh trime kenyataan kowt..huhu

anda di tag di blog saye !!
:)

schaze zainn said...

misz sheyla @

hihik.. klik saje :)

schaze zainn said...

qiela @

ala, dorang kan memang perangai macam tu..hihik

Izyanti said...

Loser lah kauu Indon. Esok Malaysia cuti. oyeah..!! huhuhu.

wawaLOVEyou ツ said...

wahahahahahahahahahaHAHAHA.....
asal blog tu penulisan dia macam bunyi INDON jer????

schaze zainn said...

izyanti @

haha.. dorang memang senantiasa loser ok..haha
oyeah! saya juga cuti.. tapi cuti tahunan je..huhuk

schaze zainn said...

wawa @

haha.. tu r pasal, bongok je..
macam nmpak tak real beliau tu orang malaysia kan..haha mari gelak lagi..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org