Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Maceh.. Maceh

hallop.. harp..harp. waaa dah beberapa hari wa tak online.. ada rindu sama wa tak? haha :)
ekceli this week aku busy sikit.. kerja makin berlonggok-longgok atas meja aku tu.. haish... rasa dah buleh ternak Kak Ti (cik ratatouille) atas meja aku ni.. p/s: aku bukan pengotor ok.. just tak sempat kemas meja je.. huhu :p

okei..okei.. stop merepek ok.. hehe ekceli just want to said a bunch of thanks to Kapten Airil sebab beliau telah menge'tag' aku untuk beautiful award.. hahahak belog aku beautiful tak teman-teman? **winking** cepat cakap beautiful! if not aku cucuk mata kauorang..ngehngeh.. :) okep.. aku konpius.. belog aku beautiful ataupun aku yang beautiful ni?? ngehngeh.. watever~ :p


alamak.. before that kena la answer some question right? hee..


1. Make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award:
okep.. maceh uh bagi titew award ni.. (gedik jap walaupun aku sebenarnya rawk!) titew betui-betui terharu sanat-sanat cebab awak bagi titew award ni.. before ni en, ta dew pown cape-cape bagi titew award.. maceh eh awak.. Ok STOP pretending! haha.. :p nothing to say to you, just and awesome wishes is A LOT OF THANKS..! Fullstop.. We should not express our gratitude anyhow. This is a very important and deep feeling and I have this feeling for you, friends! hehehe

2. Spread the award to 15 bloggers whom you think their blogs are totally awesome! 
hihi.. terlebih pulop aku tag ni.. tapi tak kisah la kan.. btw, sesape yang aku tak tag jangan kecik-kecik hati k.. :) kauorang pun join jugak k..

3. Tell 7 interesting truths about yourself
  1. Blur setiap masa
  2. Pelupa walaupun dah buat notes
  3. Macam comel-comel sikit..haha ni betui tau.. :p
  4. Panas Baran, tapi boleh control sikit-sikit
  5. Cepat jatuh sakit kalau kena hujan.. hihi
  6. Gilakan cukelat.. ohohoho 
  7. Cepat emo - tapi cepat kool
  8. Suka blogging, tapi malas nak post entri
  9. Ada facebook, tapi dah malas nak buka
  10. Suka farmville..hahaha uiks dah terlebih laa... So macam mana eh? bwekk :p

8 comments:

Cik Ezy said...

eh.. saye pon kene tag?
hehee..
mekaseh.. saye amek award ni ye..

schaze zainn said...

@ ezy:

amek la.. sementara setok masih ada.. :)

Syafiq Rosli said...

aik..tersenarai ek..:)

schaze zainn said...

@ syafiq:

yup op coz.. sila sila.. :)

jimmy jimboo said...

ouhh , terharu sanat sanat . rasa cam baru bersunat ..ehh .. over pulakk ..

misz nana said...

hehe.. thnx ya :)

schaze zainn said...

@ jimmy :

anda terharu? kak scha lagi terharu.. :)

schaze zainn said...

@ mizz nana :

most welcome :)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org