Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Kayu meramal cuaca di Pulau Pinang

Okep.. aku nak share something yang interesting dengan kauorang..hihi semalam ada kakak kat office aku tu forward..Kauorang pernah tak tengok ataupun dengar pasal sebarang kayu yang boleh meramal cuaca? Haaa... jangan terkejut tau, aku pun baru tau ada juga kayu yang hebat macam ni.. Lagi hebat dari cerita 2 Alam 2 tau..ngehngeh.. :) 

Sejauh mane kehebatan kayu yang digembar-gemburkan? Betulkah boleh meramal cuaca dan persekitaran? Ada kuasa ajaib ke apa  kayu ni?

Rasanya korang faham apa yang nak disampaikan sebenarnya... hehe. Sangat kreatif dan tak sangka pihak terbabit sanggup laburkan duit untuk buat benda ni. Nice one!! ho yeah ho yeah!









No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org