Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Orang Indon buat Sate!


hallo, harini aku nak share makanan.. err layak ke panggil makanan ni? hihi okei okei, ekceli tadi waktu kat ofis ade satu orang ni forward email kat aku.. at first aku tengok aku still tak boleh recall ni natam apa, then bila aku telek balik, euwww... sanggup diaorang makan natam ni? err kauorang ada beran tak? uwekk.. haha enjoy the pictures.. :p




 

 


1 comment:

zeromasked said...

mahal menatang pokke ni kalau jual kat malaysia. 1kg dah boleh dapat 15ribu kalau menatang tu berat lebih dari 5kg.

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org