Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Tutorial | How to UN-FOLLOW - Google Friends Connect





Hi chuols!
Harini aku nak kemaskinikan senarai blog-blog yang dah berkurun tak update
dengan blog yang meng'annoying'kan aku. HAHAHA

So memandangkan sekarang template dah baru
Pening betul aku dok godek-godek cari mana button un-follow tu
-_- 

Kalau dulu ada kat manage blog
tapi tadi aku tak jumpa-jumpa pula mana button manage blog tu
then terpaksa pergi ke blog yang nak di un-follow tu 

Lepas tu masih pening lagi, 
kalau kat blog tu letak navbar ataupun button follow kat atas tu 
senang juga ceritanya
Tapi kalau yang guna google friends connect tu yang sakit tu
TAPI
TAPI
TAPI
Finally jadi juga. Hiks
So aku nak share jugak dengan korang. :3
Ni untuk orang yang tak tau je ok.

==============

Google Friends Connect  - GFC

#pergi page orang yang nak di un-follow dulu, cari dia punya follower.
  
 
1) Click Join This Site




2) Click Sign in with Google / Google
*boleh pilih sebab sama je




3) Masukan email serta password untuk sign in




4) Nanti account korang keluar



5) Click Option
Click Site Setting




6) Click Stop Following this site




  7) Click Stop Following
dan SIAP
:p


till then
-xoxo-
S

5 comments:

J.Syazwana said...

malas nye nak masuk satu2 blog. hahaha.

jeBateja said...

terer...terer....so mcm ne buat kotak like FB tu....ahakz

Mila Ahmad said...

bagus ni tq sharing the info...

Cik Ezy said...

haaa elok sgt..
sbb byk sgt blog yg mengarut masok dashboard..
nk unfollow tp xreti.. sdhnye biar je..

skrg dh pndai.. blh la unfollow yg xbest tu..
tenkiu awk.. ekeke

NA said...

Lama tak buat fungsi ni. Hehe. Malas nak buka. Apapun terima kasih dengan tuto ni. Buat panduan.

-wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org