Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Cubecraft? Apa tu?

Previous Entry: Anggota Bomba Terbakar

Hi uols :D
Harini bos aku masuk petang.hiks
So sepagi aku buat natam ni
Cubecraft! :p
Tau dak natam pe cubecraft ni?
Haaa.. ni semua pasal si ABU la!
dia la sibuk sangat cerita pasal cubecraft kat entry bila ntah *lupa
ni sampei aku pun dah tergigih buat sama.hikhik


Macam mana nak buat benda ni?
Serious senang gilers ok!
Korang pi je gugel.
Belambak okey template yang menarik dan comel-comel haha



1. Google Template 'Cubecraft'
2. Print Template yang kaurang berkenan (disarankan menggunakan ink berwarna)
3. Potong Template tu elok-elok
4. Lipat-lipat dan bentukkan :D


Senang je weh, buat la satu.hihi
Jimat perhiasan meja kat office ni
Tak payah beli patung mahai-mahai.HAHA

cubecraft for today :p

p/s: yang pikachu tu cacat sikit takde tangan :D


Bos aku masuk je
terus dia tanya
"eh comelnya, buat satu untuk I boleh?"
err.... aku terus terbatuk-batuk..HAHA



till then
-xoxo-
S

9 comments:

missStrikeOne said...

wahhh comel giler

yaya ade said...

comelnyaa. mcm best la :D

Syakir Rahman said...

ahahaa... seb baek bos ckp mcm tuh.. igt kan nak maki sbb wat bnde alah tuh...eheheh

ieda said...

uishh comel2 .. kena rajin dan sabar kalau buat nie ..
akak jenis kurang sabar ekke ;)

chemay said...

youu.
buatkan untuk i jugak 1 boleh?
*kenyit2 mata*

azie namico said...

Wahhh! comey...nanti nak try...tapi bole buatkan satu...ngeh3

Ash Give said...

hahaha.. boss tak tanye pulak print kat mana ni hahahaha

comel kan..:)

jeBateja said...

cop...cop....jadi...ko guna ink pejabat lah erk.....aku report......ahakz

Jajas said...

wow...

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org