Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Sesi Menelan | Kenny Rogers ; Balinese Chicken


helos semua.

dah lama aku tak update cerita pasal makan-makan kan..

so hari ni aku nak update pasal makan-makan

ekceli dah lama aku teringin nak makan ayam kat kenny rogers tu

hihi dah lama tak makan kat Kenny yela asyik-asyik Mekdi, A&W ngan kepsi busan je kan,

memandangkan ada rasa baru iaitu Balinese Ciken, aku ingat nak try la.

ekceli tak la baru sangat, heh sebab esok Balinese Ciken dah takde promo dah so aku nak try jugek by today.

 chocolate muffin :D


 hot chocolate  :D


 jewel treasure with jelly xP


 balinese chicken. super yummy!


 bbq sauce chicken


kenyang di tahap maksima :D
please ignore orang di belakang saya. TQ

thanks to him!

thanks dear for the wonderful lunch time!

ilysm xP


notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)



-xoxo-
S

15 comments:

halila Ibrahim said...

Yummy .... sedap tak ... dh lama akak x ke situ ... anak2 akak suka ke mekdi pasal boleh main sambil makan...

NA said...

Selalu ambil yang ayam 1/4 lada hitam tu. Hoho tengok Balinese ni merah menyala pedas eh?

Lama tak pegi Kenny's Roger. Ni ada sebab nak pergi untuk rasa menu baru.

-wina1979-

schaze zainn said...

@ halila ibrahim
sedap jugak balinese ciken tu.hehe
budak2 suke lagi ke Mekdi tu sbb leh main2 :D


@ NA
tak pedas pun kak, die rasa masam2 sikit. tapi just nice :D
esok last day promo balinese ciken so pi try cepat2..hihi xP

Ezy Chiaki said...

sdap xhengat..
fuhh sdap2..

p/s : a'aa yunk.. saye keje kat klang..
=)

schaze zainn said...

@ ezy chiaki

mmg sedap! xP

gud luck keje kat tmpat baru :D

fazrulnoor said...

mencekik tu sedap

Prince Halilintar said...

prince pun dah lame xmkn kan K.Rogers..

thanks dtg lawat blog prince...prince follow sini sekali..=)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

sedap nyer dah lama tak g kenny..arrr ta peduli besok nak g jugak

schaze zainn said...

@ fazrulnoor
memang cekik tu sedap :D


@ prince halilintar
nnt pi la makan :D
btw, most welcome :D


@ widadcutieygirlz story
sok pi tau..
t snap2 picture..hihik :D

z a z a said...

sexy hot choco tu ye?

dill said...

Allah...terus lapar ni~

dill.

Fara E's said...

hot chocolate

alahaiii ;p

L said...

sedapnyer.. huhuhu..

solat ke belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Saiazuan said...

wah mkn besar dia :D

amna said...

alhamdulillah..
seronoknya rezeki dia dpt mkn kenny's :) nomm nomm nom.. lapa

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org