Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Open House = Bukak Rumah



previous entry : Mood : Tak best 

hello semua.

hari ni dah hari ke 5 kita menyambut hari raya :)

godaan makanan yang setahun sekali je ada ni memang mengundang nafsu.haha

lepas tu jemputan open house di sana sini.

memang tak menang perut ni nak menadah.haha

kalau kat rumah A ada laksa, rumah B pun tak nak kalah juga mesti ada mee kari.

rumah C pun jeles, lalu buat mee soto.

rumah D pun buat lontong dengan lodeh. haha

perang open house pulak kan.

tapi kalau ada sesiapa nak buat open house, 
jangan lupa jemput aku k..kehkeh

p/s: kalau buat laksa jangan la jemput.. hikhik aku dah kenyang dengan laksa dari raya 1st sampai sekarang.. hikhik

p/s: kalau buat mee atau bihun soto silalah jemput aku laju-laju.. xP

p/s: kalau boleh jangan buat sirap sebab banyak pewarna..muahaha.. aku nak ribena..kehkeh baru ada class..muahaha *lempang lelaju baru tau* (ibarat iklan ribena, kelass kau jah..haha) xP

p/s: jangan terlalu memilih atau komplen oke, apa orang hidangkan tu terima saja dengan hati yang terbuka dan bersyukur sebab kita kat malaysia ni dapat beraya dengan suasana yang aman damai tak macam kat somalia tu.




notakakidantangan: nanti kelik "LIKE" FB page aku oke :)



-xoxo-
S

10 comments:

hira said...

semalam ada soto tapi nasi impit punya. so, mailah datang semalam. haha :D

farah hanim said...

ala
hri tu raya 1st bt mihun taw
heheee
lambt dalah :D

apik pehe said...

hehehe..banyak makan tu..tapi biasenyer orang wat air sirap..sbb murah..hehehe

EkaBukanMakcikKau said...

untuk pengetahuan lu segala makanan yang lu mentioned semua pebret gua . utk pngetahuan lu ahh

btw dah like page fesbuk kau hakhak

bunbun said...

haha hari ni mak bunbun buat laksa. tapi open housenye takdela pun hihihih

amna said...

pagi sampai maghrib tadi kt abah ada buat open house. menu mee bandung, soto n satay :D uhuhu... nom nomnom!

muhamad hanif said...

aku baru tadi g open house weh.


AHAHAHHAHA

iMBobo said...

rendang dgn ketupat tak makan?hehe

syrupmasin said...

fuyoo demand nih :D

NA said...

Haha Schaze sampai dah muak makan laksa eh?

Biskut nak tak? Selamat hari raya. Barulah rajin nak berjalan raya ke blog orang ni hari ini :)

-wina1979-

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org