Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Why? OMG!





Good morning stalker’s

:)
Pagi yang bosan =,=”

Btw ada benda nak share sikit.hikhik

Ekceli company aku ada hired beberapa expertrade dari India

So yesterday mereka baru sampai..agaga

Frankly to say, ada seorang mamat tu memang tersangatlah

HENSEM!

Omaigod. Hensem tak hengat oke. Ahaha

Hidung dia pun, perghhh mancung giler

Shah Rukh Khan pon kalah oke. Agaga


Aku eksaited je bila dia masuk HR. huahua *hormon gatai*

Bila dia masuk HR, secara confirm aku akan ketawa perlahan-lahan.

Serious aku tak tipu ooo.

Before ni ada gak yang dari India

Tapi tak hensem macam yang seorang ni..ekeke

Kauorang bayangkanlah aku yang belum kahwin pun cakap mamat tu hensem ni pulak

Ada kakak yang dah kahwin pun boleh tertawan dengan mamat tu..kehkeh

Adoi. Pasai pa hang hensem sangat na? Hang makan pa? *_*







p/s: encik boifie masih selalu dan tetap di hati aku oke..agaga


sekian

adios. amigos

=D




-xoxo-
S



18 comments:

muz said...

jaga nanti ada yang jeles tu...hehe

schaze zainn said...

@ muz
hihi. dah bg tau die la..agaga =D

syrupmasin said...

ohoii..gatai nohh :D

schaze zainn said...

@ syrupmasin
bukan gatai la.
gedik ja..ahaha =D

bunbun said...

kirim salam shah rukh khaaaaaaaaaaaaaaaaaann!!

WidadCutieyGirlZ StorY said...

heheh..

schaze zainn said...

@ bunbun
okessss.. haha =D



@ WidadCutieyGirlZ StorY
hihi =D

Hans said...

snap la weih gambo dia
gua nak tgok betul ke dia lebih hensem dari SRK(gua) atau tak

Ukur Baju Di Badan Sendiri

~~Ticer Wann~~ said...

statement terakhir tu penyejuk hati boifie..keh3

schaze zainn said...

@ hans

tak kan la aku nak pi snap gambo die.
mesti die cam pelik..ekeke
tgk la dulu cane..agaga =D




@ ticer wann
kehkeh. mula-mula die bengang giler.
tapi bile ckp schaze syg de je terus cool..agaga

ieka said...

cewah,msti encem gler mamat 2 kn...
nk saiinnnn..hehe :D

NAZRUL AZAT said...

hamboi hamboi hamboiiiii.... heheee

jeBateja said...

wehhhh...ko mendukan aku oooo...tak baekkkkk

.m y z. said...

hahaha nakal! pantang nampak lelaki hidung mancung sikit :P

cunndaa said...

kim salam kat mamat tu taw..kekekee

ABU said...

oo..ini kerja korang..hahaha

schaze zainn said...

@ ieka
memang encem pon..agaga xP




@ nazrul azat
hikhik xP




@ jebateja
wek..kalo ko ensem aku tak pandang org boliwud tu..agagaga xP

schaze zainn said...

@ myz
nakal kadang2 je hikhik xP




@ cundaa
okes. no problem..hihik xP




@ ABU
ni first time buat mcm ni..ekeke xP

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org