Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Thanks Following Me


previous entry : NAILS IN THE FENCE


hye stalkers
 
for those yang sudi follow aku dari segmen enchek freaky
 
a bunch of thanks dari aku
 
nanti aku follow kauorang okeh.
 
sekarang aku a bit busy dengan kerja. haish
 
sometimes a bit fedup gak dengan kerja.. hukhuk T_T
 
so, siapa rasa aku belum follow mereka lagi
 
don't shy-shy kucing untuk drop comment
 
huehue. so anything aku akan update lagi
 
so kat bawah ada satu picture yang agak sarcastic
 
and kauorang boleh terjemahkannya dalam cara kauorang sendiri
 
have  a long day today
 
=,="
 
jaane~
 

-xoxo-
S

15 comments:

Fathiah Hamim said...

awak belum polo saya! *eh yea ke?* hehehe

syrupmasin said...

ohoii..sebok betol nih :D

~~Ticer Wann~~ said...

u r a babysitter/ u sin on the baby? ahaks! Ticer dah sihat sket n da bleh jalan kat blog.. :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hik2.. :) welcome' follow sy lak eh :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Hans said...

busy betul ekau skrg
hahaha
pic last tu kejam
:-)

Racun Serangga Terbaru - Hansect

.m y z. said...

hakhak. kejam gila kotttt! :P kesian budak tu kena hempap.

♥ LULU ♥ said...

hehe...sama2....

ABU said...

pic, hahaha kasihan budak tu...

oh busy ke..tak pe.. buat kerja dulu free free baru blogging..:)

Fyqa said...

have a nice day ;)

mykhalis said...

gambar ni bukan sarcastik dah nie.. wahhaa

jeBateja said...

kojo kalau nak mikir...sampai bila tak habis....ahakz

syafiqakarim said...

weh.bz sangat ke? haha

pict tu gila cool okay.
haha. nak try buat ;D

amna said...

the real babysitting ^^ hahaha.. lawak la :D

Bigdaddyz said...

sudah kurang bz nanti on semula...

z a z a said...

jahat nanny tu. duk duduk kat bdak tu. hihihi

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org