Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Header Baru !





Hey guys. Again. 

Aku dah ada header baru.

Simple tak header baru aku?


Sebenarnya aku rimas tengok header aku ada macam-macam atau ada gambar besar gedabak 

So kalau simple macam ni, sedap jugak la mata aku

Sebenarnya aku agak runsing kalau ada macam-macam dalam blog aku ni.

Less is better right.

erk. tapi aku tak kisah la kalau header kauorang besar gedabak atau ada gambar ke ape.

ni pandangan untuk belog aku je.

so jangan la tiba-tiba nak hentam aku pulak..haha

Aku dalam proses nak buang benda-benda yang tak penting.hikhik

sebab aku masih rasa belog aku ni macam lambat loading je.
So apa kauorang rasa bila masuk side aku ni?

Slow macam siput atau laju macam kura-kura?

Sila la bagi pendapat apa yang perlu di buang atau di tambah?

So goodbye yang lama :)


muah. muah. header lama




-xoxo-
S

17 comments:

NA said...

Wah buat sendiri ke header tu? Huhu letak bibir, seksi rasa.

Rasa loading ok je. Perkakas (gadgets) rasa macam semua penting pula nak buang. Kalau nak buang juga rasa formspring tu kut kalau jarang ada orang tanya. Hehe tapi kalau ramai tanya tak payah buang.

Cik Ezy said...

simple dan comel..
=)

fifirainbowgrey said...

cantek + simple !

jeBateja said...

tah...den rasa biasa jer...tak de laju sgt...tak plak slow....ooo...mungkin sebab pc den terlampau powerz kot ( baca dgn riak...)

Akim Iqbal said...

cantik header.. simple n smart..

schaze zainn said...

@ NA
yup buat sendiri je xP
takdop org nak sponsor..kehkeh
noted bout that.
tahnks NA!


@ cik ezy
maceh ezy! xP


@ fifirainbowgrey
maceh fifi!


@ jebateja
kau mmg riak..agaga xP


@ akim iqbal
thaks akim!

Fathiah Hamim said...

slow macam siput, laju macam kura-kura? hmmm susah nak pilih sebab kelajuan tuh lebih kurang! =D

btw, blog neh dah cantek, ringan, menarek, da bomb! =)

NA said...

Shaze nak jawab soalan pasal favicon tu yang kat design tu. Favicon tu yang kat tepi alamat url blog tu ada huruf B besar warna putih latar oren kan? Aha kalau Shaze perasan kalau masuk blog saya tu ada gambar binatang macam profil tu jadi favicon. Shaze boleh letak custom made favicon sendiri. Mula-mula cari gambar yang Shaze nak tu, lepas tu pergi ke iconj.com untuk tukar gambar format .jpg tu ke .ico. Saya ada terangkan dalam blog. Eh terpanjang lak.

F.U.Z.Z.Y said...

saya suka header awak!
simple, and a bit of sexy :)
semestinya ringan untuk blog kan? :)
suka suka suka..

amna said...

muaah! haha.. kiss miss syazana ^^ simple n nice

muhamad hanif said...

woooo,

ada lipstik tuu..


cool !

ieka said...

header bru niy cun la..
buat kan!!hehe ;p

loading laju jewp taw :D

Jasman said...

lawa...

sue perbs.. said...

cantek2.. simple tpi tetap cantek...

myhatiku said...

nice one..!hee:)

bunbun said...

header baru ada efek cute sikit ngehngeh. komen ni dah ade space dah hahaha

Bigdaddyz said...

cantik header baru ni simple..baru nampak macam blog perempuan....rasa2nya ok kot....:)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org