Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Attention to All


hye guys.
selamat malam.

tak nak cakap panjang-panjang.

just nak bagi tau aku ada letak new page - The Stalker's & I


ni kira macam bloglist la juga..ekeke

bloglist la sangat kan.

ekceli aku susun mengikut turutan huruf dari A to Z

so untuk siapa yang nama last tu jangan kecik hati oke. muah untuk u. =D

btw, siapa rasa nama dia takde, silalah rajin-rajin komen kat belog aku ni..agagaga

kalau asyik nampak nama orang yang sama komen, aku tak kan teragak-agak bubuh..hihi

2nd, siapa ada FB boleh kelik "LIKE" page aku ni. =D

 
nak ping entry pon kat sini pon boleh..agaga

nanti aku boleh terjah..haha

ekceli dah buat lama dah page ni.

tapi macam takde masa pulak nak promote..hakhaktuih.. xP



-xoxo-
S

16 comments:

Fathiah Hamim said...

wahh maju nyaaa. :D

NA said...

Wah bagus tu

Pencarian Jiwa Diri Saya

Peraduan Nescafe Rumah Idaman

schaze zainn said...

@ Fathiah Hamim
ekeke. maju la kot xP




@ NA
thanks! xP

syrupmasin said...

fuyooo..hebat la org ini :D

schaze zainn said...

@ syrupmasin..
kohkoh.. *malu2 kamben*

xP

muz said...

itu je ke bloglist?

schaze zainn said...

@ muz

nanti aku tambah la lagi kalau ade req..ekeke

penat la printscreen header..ahaha xP

Cik Ezy said...

rase nk buat jgk page utk blog..
tapi tapi tapi..
xreti la..
kehkehkeh

GaRy™ said...

wah!! gary ada la!!! huhuhu~.. terharu sangat2 lah...

*psstt.. syazana pakai mozilla ek?.. hehe... sebab kalau pakai google chrome, perkataan shoutbox tuh x kan bertindih ngan header blog... hehehe~

muhamad hanif said...

wahahaha..

hebat !!

jeBateja said...

aku ni buat IT...lom berapa nak faham....oleh kerna aku on line kat kilang di malam yg hening ni....tak dpt lah nak xpplore....ahakz...tapi tak puas hati plak kalau aku tak paham apa yg ko buat ni...ahakz...ahakz...

Hans said...

wahhhh
stalker ko letak??
hahahaha
dasyat2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

♥ LULU ♥ said...

wah..pandai la dia..lulu lemah dlm bab2 IT ni..hehehe

mr.syazwan said...

i LIKE.....

hehe

Shawn Razaleigh said...

gua dah klik like..hehehhe.


boleh klik 400kali tak? haha

Bigdaddyz said...

whua....nicenya....:)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org