Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Rojak

previous entry : Memories and Nostalgia

hye reader's

minggu ni aku busy sikit

sebenarnya ada banyak benda aku nak update

tapi disebabkan oleh kekangan masa yang terlampau padat (cewahh ayat karangan

aku tak sempat nak update. huehue
nak berbelogjalan-jalan pun agak kurang sempat. 

nak berbelogjalan kat office pon susah sekarang (bos dah balik la =,=")

so untuk stalker's, sorry ya aku tak sempat nak stalk kauorang balik

siapa rasa aku belum stalk dia, kauorang jerit la kuat-kuat kat kotak jerit aku ok.

lepas tu remind aku banyak-banyak kali kat formspring ke kat kotak comment ke kat mana-mana je la, asalkan kauorang inform aku oke.
then, bagi sesiapa yang follow aku tu, minta sorry la kalau aku tak follow kauorang balik bukan apa, ada setengah follower tu takde link oke. so macam mana aku nak stalk kauorang kan.

so, please inform aku kat kekotak jerit ataupun kat kekotak comment.

simple je kan.

heh.

btw, semalam aku ada letak picture waktu aku kecik-kecik dulu..hihi

so kauorang rasa aku yang mana satu eh?

ekekeke..

so jawapannya ialah..

:p

so aku yang mana??


jeng jeng jeng.

 kuikui. itulah aku waktu kecik-kecik

berambut seperti topi keledar..sobsob T_T

tapi fashion rambut macam ni femes oke waktu tu..ahaha

Dari kiri, Aku (Zaireen Syazana), Ainil Afzan mendukung Aiman Haziq, Ikhwan Syafaat, Muhammad Asraf, dan Noor Afiqah. Duduk di kerusi : dari kiri, Noor Amira, Iffah Aqilah, Anis Waheeda, Aini Wajihah, Muhammad Qharumi dan Muhammad Qayyum.




 oke budak kecik yang tengah melalak menangis tu sebenarnya adik aku yang bongsu..muahaha
spoil gambar raya tahun 1998 ni..ekeke
semua muka ala-ala innocent je masa ni..hikhik

okess. 

adios amigos :)





-xoxo-
S

8 comments:

A retarded kitty said...

alolo,comelnya dia masa kecik

muz said...

berapa umur masa ambil gambar ne?

schaze zainn said...

@ a retarded kitty
ekeke maseh.. :D


@ muz
masa ni umur sebelas tahun..hikhik :D

muz said...

hehe...kalo g2 sekarang 24 uda lah?

syrupmasin said...

haha..akhirnye..pendedahan exclusive :D

~~Ticer Wann~~ said...

weee rambut mahal tu.. ihiks

jeBateja said...

wahhhh...ko perhati je adik ko nangis.....ahakz..

schaze zainn said...

@ muz
hikhik. yup suda 24 =,="
nape ye?


@ syrupmasin
haha, exclusive la sangat,


@ ~~Ticer Wann~~
memang mahal pon :D


@ jebateja
haha. tak leh blah masa tu.. :D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org