Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Memories and Nostalgia

previous entry : Miss Them

selamat malam semua :)
homaigud. dah lama tak hapdate entry.hikhik

ada tak sesiapa yang rindu sama aku?

kalau rindu cakap je la..huahua

ekceli, ni entry malam ni just nak share gambar aku waktu kecik-kecik..agaga

ni gambar waktu raya.hihi

masa ni tak silap aku, aku darjah lima (5) bersamaan dengan sebelas tahun :)

p/s: cuba cari aku yang mana satu? ekeke

ni gambar paling kelakar aku rasa. kahkahkah

:)

ekcelikan kitorang ada 14 orang semuanya

tapi dua orang was missing sebab masa ni mereka belum lahir lagi..ekekeke



-xoxo-
S

11 comments:

syashafie said...

nostalgic laa pics tu ! :D

syrupmasin said...

waaa..gile memory..huhu..errr mane satu ye :D

Pakcu Sofi said...

alololo tomeynya dia time kecik2 :D

~~Ticer Wann~~ said...

emm yang mana ekk... cer bagi klu sket.. ihiks

jom singgah
Kenapa kita belajar?

schaze zainn said...

@ syashafie
tau takpe, memang nostalgia :D


@ syrupmasin
ce teka la mana satu..hikhik


@ pakcu sofi
ekeke :D memang tomel pon ;p

schaze zainn said...

@ ~~Ticer Wann~~

teka la ticer..hikhik :D

Cik Ezy said...

mane satu awk?
ekeke

hamzah ian said...

waaa.. gmbr kecik2 aku takdeee.. sobss

.m y z. said...

alamak yang mana satu ek? yang pakai baju kurung hijau kuning2 tu betul tak? haha :D

GaRy™ said...

yang duduk paling hujung sebelah kiri tu ke?.. hehe...
jom vote gary untuk hari ni lak!!.. hehe~

schaze zainn said...

@ ezy
ezy cari la mana satu schaze..hikhik



@ hamzah ian
ala rugi la kau takde :P
kenangan oooo


@ .myz.
ekeke.. yela kot :D



@ Gary
err..mcm silap je tu..lalala
:D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org