Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Tak boleh komen!

previous entry : Amukan satu Amarah


morning stalkers
 
aku kat office ni.
 
dah tak boleh drop comment pulak.
 
ciss.
 
siapa ntah nak ranjau aku harini
 
geram betul
 
tadi pagi oke je komen sana sini.grrrr
 
tengok-tengok sekarang dah tak leh komen.grrr
 
so, sorry la kalau aku tak komen blog kaorang
 
balik nanti aku komen kaw-kaw punya
 


nape jadi camni?

ada tips tak?

need help!




-xoxo-
S


7 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

ye ke? Testing testing

Cik Ezy said...

huhu..
boleh je komen ni..

bunbun said...

dulu pena gak kena camni. cuba try bukak dalam browser baru ke.












eh jap jap. cane bulih tulis entry ni? hahahaha

zaly said...

Saya ada terima message dari blogger.com.. ari depa ada problem apa tah... saya pun kena gak.

schaze zainn said...

@ ~~Ticer Wann~~
tadi tak leh komen, ni kat rumah baru dapat komen..uhuhu =,="




@ Cik Ezy
tadi tenet kat opis jeles kot tak bagi kumen =,="

schaze zainn said...

@ bunbun
tulis entry takde masalah.
nak taip komen je problem td.
but now dah oke =D



@ zaly
giler pulak belogsepot ni arini =,="

Fyqa said...

almak... xpnah jdi camni...


sabor ye...








;)

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org