Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Travelling

hye all's
just baru dapat update sekarang.
today Perak declare cuti.
because birthday sultan.
huehue. masa birthday aku tak pulak declare cuti.

so tadi pagi, encik boifie bawa aku pi pantai remis.
sumpa weh. tempat tu TERRIBLE!
how come la, dia kena campak ke sana.
Sayang! Please apply pertukaran tempat kerja!
tak boleh blah stay sana.

dari ipoh kesana kan,
take 2hours lebih ok!
its better aku pi KL terus.
sama je 2 hours gak
tak pun pi balik kampung kat BM tu,
sama je 2 hours gak.

dalam kereta sampai lenguh-lenguh
aku pejam mata, still belum sampai.
dah bukak mata pun belum sampai gak.
serious! lama sangat!

dah la, kene menempuh ladang kelapa sawit
lepas tu ladang getah.
lepas tu kelapa sawit lagi.
haish! bila tahun nak sampai.
tiba-tiba teringat zaman aku belajar kat Merbok dulu.
lebih kurang macam ni juga la.
teruk betul. 

then, around 1.45p.m baru nampak ada pekan.
macam pekan koboi juga la.
huhu. perut dah menangis minta makan.
huhu, then singgah la makan kat gerai dekat dengan rumah sewa encik boifie.
nama gerai tu "MEE KARI UDANG LIPAN"

at first macam excited gak nak makan.
Udang lipan weh!
macam pelik je kan.
so ingat nak try.
huhu.. tapi...
tak sedap sangat pun
nasib baik order satu mangkuk je
tu pun tak habis.
so encik boifie la habiskan.

encik boifie cakap.
before makan tadi kena baca ayat kursi dulu
sebab takut gak
area sana tu banyak orang buat santau
aku dengar pun dah menggelabah sikit. haish

bila balik ingat nak makan cendol
tapi encik boifie TAK BAGI T_____T
sedih! teringin sangat cendol.. sobsob

so around 3.45p.m sampai balik ipoh.
haish macam cepat la pulak.
huhu. okes. out kejap.
nak tengok asmara.hihi
picture nak aku upload ;p




THE END




KALAU "LIKE" KELIK LA "LIKE"

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org