Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

How do you Feel?

Hallos.. Tajuk entri hari ini ialah, how do you feel? ataupun dalam Bahasa Malaysia di sebut sebagai apa perasaan anda? okei, so apa perasaan anda jika terbaca text ingin berkenalan or else di inbox orang yang anda sayang? Mesti bengang kan? Sometimes kan aku betul-betul rasa weird a.k.a pelik dengan perempuan's ataupun lelaki's zaman sekarang ni. Okei, i'm also perempuan, tak salah if  nak be freinds, just we still have the limit between each others. Tapi ini sudah lebih! Tak kan lah mereka buta ataupun bodoh sampai tidak pandai membaca dan mengeja? Sudah terang lagi bersuluh kat situ sudah dinyatakan we are in a relationship. Apa ke bangangnya perempuan-perempuan's itu? Hello, nak berkenalan pun agak-agak la weh.. Aku pelik la kat mana mereka letak muka diaorang tu? Langsung tak tahu malu.. Dasar murahan..

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org