Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Geng Black Tumpas


Huargh! ni lagi sadis baca. Seorang wanita kena rodok perutnya sebanyak 4 (empat) kali. Haish.. aku kalo luka terjatuh pun dah rasa sebak, ni pulak kena rodok perut.. Minta-minta di jauhkan la.. Aminn..

Klik link ni kalau nak baca Geng Black Tumpas

Btw, aku betul-betul hairan dengan remaja-remaja sekarang. Peluang pekerjaan memang sangat banyak di Malaysia ni, cuma terpulang pada kehendak diri mereka sendiri samada nak berjaya ataupun tidak. Tak ke rugi umur baru lingkungan 20-an, dah masuk penjara. Sia-sia saja hidup kat dunia ni. Even mereka bukan Diploma, Degree or Master holder, mereka juga berkelayakan untuk bekerja. Kilang berlambak nak pakai orang, kalau betul bodoh sekali pun takkan lah langsung takde kemahiran.. Yang penting ada usaha untuk berjaya. Buang masa je pergi melepak tak tentu hala, lepas tu hisap dadah dan sebagainya. Bukan mendatangkan untung pun, buang duit lagi adalah.

Susah nak ubah perangai dan metaliti manusia-manusia ni. Yang belum terjerumus ke lembah hina ni minta-minta la bertaubat. Bukan apa, sedih tengok budak-budak yang tak tentu hala ni. Negara pun rugi sebab kehilangan aset-aset belia ni. Then, belia-belia yang tak tentu hala ni kebanyakannya Melayu. Sedih betul bangsa sendiri macam ni.

Yang penting ada kemahuan untuk mengubah kehidupan. (p/s: apa aku merapu ni..aish..:p )

Till then,
-xoxo-
S
 

2 comments:

NICK IRFAN said...

kt perumahan sy ni mmg ramai bdk2 kaki lepak lps tu hisap dadah dan gam! aduh... malu smua anak mlyu plak tu?

schaze zainn said...

tau tak pe..
malu kan bila tgk anak bangsa sendiri mcm ni..haish~

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org