Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

jom main klik-klik




Previous Entry: Wordless Wednesday : I am B 2 B  


Salam uols :D

Dah lama tak update tetiba update lak..hihi

Btw, nak cakap pasal Says.MY 

Tau dak pe tu?




Says.My adalah satu platform mudah untuk korang membuat duit secara online walaupun korang TAKDE blog.  Guna pesbuk, twitter ataupon IM pon bole hokey. Says.my memang best lah! Kenapa aku cakap macam tu ? Sebab kalau nak dibandingkan dengan churp churp, says.my ni lagi cepat bayar earning kita, hanya dalam masa tiga hingga empat minggu je dari tarikh cash out berbanding churp churp yang mengambil masa 45 hari dari hujung bulan anda cash out: contoh; jika korang cash out pada 09 Oct 2012, korang akan dapat bayaran pada 24 Nov 2012.
See giler lambat kan. -,- Untuk menjadi ahli says, korang TAK PAYAH susah-susah nak  keluarkan modal,  JUST hanya perlu sign in melalui pesbuk sahaja. Pendek kata, korang tidak akan mengalami kerugian walaupun 1 sen. :D p/s: ce bayangkan, aku baru je berapa hari lepas daftar, dah dapat 13 hengget lebeh..gyahaha ;p


Tapi aku rasa ramai yang dah tau pasal ni.hihi

Serious aku tak tipu, buat says.my ni lagi cepat income masuk.haha

Boleh la nak buat income dari tunggu abe nuff bagi duit kan..gyahaha

Lagipun senang je nak buat ni

Ekceli aku nak buat tutorial macam mana nak sign-up

TAPI, aku rasa dah banyak bloger buat tuto ni

So aku just nak share link tuto dengan korang :D

Kalau nak baca tuto dengan cara yang santai atau ringan, boleh baca kat belog mereka

·                     fizgraphic
·                     hazwanhairy

moh la kita daftar sesama kat SINI reramai :D

-xoxo-
S

3 comments:

hazwan hairy said...

ooooo wat juga ea....jum tukar2 na...hahahaha

Jajas said...

tgok la nanti...

Syazana Zainn said...

@ hazwan
haha ok no prob :D




@ jajas
join la, best :D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org