Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Tak tau nak letak tajuk apa


previous entry : Limited Time Only 

hye uols
semalam kan aku ada cakap yang Colors Kitchen (Ipoh) akan edarkan tester. hihi
so, pagi tadi aku berjaya mengedarkan 62 pieces tester kat public =D
memang tak banyak
yelah kan dah namanya pun limited..muahaha

hye awak-awak semua =D



ok next story pasal belog pulak
err, semalam aku adalah ubah sikit-sikit template
tiba-tiba
aku punya FB like box tu hilang 
=="
so macam mana ye nak bagi elok balik? hmm
aku dah try buat balik, then copy baru kat html box tu
but result dia sama je
any suggestion? 





ok, selepas tu aku nak story pasal orang yang datang melawat belog aku ni
haaa
tadi waktu cek nuffnang
aku agak pelik
err... ada orang dari US usha belog aku ni..hahahaha
ntah paham ntah tak mereka tu dengan apa yang aku taip ni..erk





then pasal keyword
ramai juga cari keyword pasal IC Malaysia
err.. apakah?
aku bukan kerja buat IC oke xP
then keyword pasal hantaran.haha
mebi bulan nak kahwin dah nak dekat ni..hihi

so bagi siapa nak kahwin hujung bulan ni
selamat pengantin baru =D
p/s: nak order apam untuk doorgift email jek k..haha #sempat lagi promot




-xoxo-
S

14 comments:

Ezy Chiaki said...

msti org mesia yg duk US kot dtg blog ni..
kot2 la.. hihikk

HujanMenjerit said...

saya pon dapat macam2 org lua view. hihihi

jeBateja said...

uikk...ada org nak blaja buat ic malaysia kot.....cetak rompak punya...ahakz

qaseh johanna said...

akak la tu yg pantau dr US..hehe

Saiazuan said...

huyo.. US :D

Prince Halilintar said...

slmt button komen xhilang blh prince komen sini..hehe

comey2 tester tu..kat prince xde ke?hahaha

dill said...

comelnye cokelat ladybird!

dill.

aleen aiden said...

woahhh mehla anta tester kat alin..alin duk kl je pon..hik3

mr.syazwan said...

perhhhh

international!

hehe

hira said...

wah, nak sikit! hoho

M Fizan said...

hehe...maybe diorang ingat sini kedai membaiki IC.. huhu.. semoga berjaya mencari shoutbox yang melarikan diri :)

Run Away said...

internasionaleyyyyy....;d..hekhe..;d

Far8 budak baik said...

mmg tak pandai nak update kh??
hahahaha

L said...

org malaysia yg stady sana kot.. huhu. atawpun bahasa melayu bahasa rasmi us.. huhu

jom datang membaca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org