Donate Me :)

Paid Ads

Hye blogshop owner.
Needs my review or advertisement?
Email me at thesyazanazainn@gmail.com :)

Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

White Peacock


good morning

wahwah. heaven giler hari ni dan semalam.kahkah

bos takde.. aku lah raja..muehehe

kalau bos ada takdenya aku sempat nak berbelogjalan-jalan..lalala

pagi ni aku nak share gambar :D

bukan gambar aku la..

mesti kauorang dah bosan tengok muka aku je kan..sobsob (kesat ingus) T_T

kauorang tau tak peacock tu apa?

hah! tak tau??

BI dapat apa haaa?? hikhik

ala merak la tu.

tapi ni bukan merak yang biasa kauorang tengok tu..hikhik

tapi ni yang  pelik punya.

warna putih oke.

pelik kan, tapi benar..hikhik





p/s: hebatkan cipataan Tuhan :D



-xoxo-
S

24 comments:

M Fizan said...

comey lar peacock..tapi saya comel lagi larh..saya comel kuasa 79 :)

Cik Ezy said...

nmpk bersih dan sudi je merak ni sbb kaler putih..
hehekk
cantek!

syrupmasin said...

perghhh..gile cantekk :)

schaze zainn said...

@ M Fizan
elelele. comel la sangat :P


@ Cik Ezy
tu la nampak bersih kan,
selalunya kalo warna putih ni cepat kotor tapi die still cantek..hikhik :P

schaze zainn said...

@ syrupmasin

cantek sampai giler kan..hihi :P

♥ LULU ♥ said...

waaa...cntiknya!!!

GaRy™ said...

owh...merak ni belum kena cat lagi.. merak yang lain tuh dah kena cat... dia tengah tunggu turn la tu... hahaha.... btw, gary follow cne yer~

myhatiku said...

great!cantek sgt..:)

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Hans said...

selalu aku tgok yang warna warni jer...yg ni putih terus
tapi cantik

Review Filem Rasuk

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lagi cantek dari peacock yg berkale kale tu :D

schaze zainn said...

@ ♥ LULU ♥
memang cantik pon kan :D


@ GaRy™
aiyark. kamu nak cat merak ni ke?ekeke
thanks follow schaze :D


@ myhatiku
memang cantek! :D


@ Andrik McVean
thanks followed mine :D


@ Hans
tu la keajaiban alam :D


@ Puan Besar Shag Yahaya
tau takpe memang cantek kan. :D

blackroses said...

cantiknya merak tu...........kalau jumpa nak simpan bulu dia

schaze zainn said...

@ blackroses

memang cantik kan kak :D
simpan bulu die untuk buat souvenir :D

deqlis said...

cantik sangat..! kat mana merak nie? zoo ke? dlm m'sia atau luar negara punya??

jawab kat blog sis yer http://ellismelia.blogspot.com

schaze zainn said...

@ deqlis

memang cantek merak ni :D
ntah la tak sure kat mana merak ni,
tapi yang pasti bukan kat mesia la.
schaze pon dapat dari email kawan2 forward kat ofice :D

SHAFIQ HASHIM said...

Cantik La Burung Merak Tu..
Sy Nak Report Dkt Bos Awk Boleh?..Main Internet ye..haha

schaze zainn said...

@ shafiq hashim
cantik kan :D
erk. nak report kat boss??
ekekeke. report la tak takot pon..agaga

Alienelliz said...

wow....ni kalau jual kaya ni..haha mmg cntik ciptaan Allah... :)

thanks singgah blog :)

deqlis said...

oic...thanks jawab soalan sis..

klu kat m'sia sure sis nak p tgk live:)

p/s: still leh join..contest tuk bukan tuk org lahir jun sahaja..cuma tambahan satu lagi penyertaan jika lahir jun... tgk hadiah2x nya ya... ada hadiah utk penyertaan terbuka dan ada 2 hadiah utk yg lahir jun... meh laa join..pastu ajak kawan2..:)

schaze zainn said...

@ Alienelliz
erk nak jual? ekeke
mesti mahal kan.. :P
ciptaan Allah memang hebat

p/s: most welcome

z a z a said...

sukenye dia bost c dek. hihihi

HonEyBuNNy said...

YA Allah...

cantiknya....putih bersih lak tu...

schaze zainn said...

@ deqlis
insyaallah schaze join :D


@ zaza
mesti la suke bos takde :D


@ honeybunny
memang cantik merak tu :D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org