Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

SIS ANA BERI GIVE AWAY GELANG KRISTAL




  oke, kak ana nak bagi give away :)

gelang kristal tu oke.

i like oke

haha

aku tak pernah beli / pakai gelang kristal macam ni

so, harap-harap aku dapat le give away dari kak ana..muahaha

erk.

nak join ke?

hmmm..

tak payah le..

nanti aku tak menang pulak.. (dasar kejam.muahaha)

hikhik. takpe - takpe, sila lah join.

kauorang kelik je banner tu.

dan follow syarat-syarat di beri.

btw, kena tag kat 3 orang rakan.

tapi aku tak sure nak tag siapa

so aku nak tag kat semua stalker aku..muehehe 

join la weh.

ok what dapat gelang.hihi

tapi kalau u'ol lelaki, kalau menang

jangan le pulak pakai oke. nanti bagi je kat aku.

aku jenis tak kisah punya..lalala





-xoxo-
S

4 comments:

blackroses said...

tq kerana menyertai..sangat menghargainya

Cik Ezy said...

gud luck yunk!
kalo menang adiah nt kite kongsi..
keh3

schaze zainn said...

@ blacroses

welkam :)

schaze zainn said...

@ cik ezy

nak jugak ke?
join la..hikhik

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org