Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Coupon Buy One Free Satu

kohkoh

tadi ada orang (Ain Zulaikha) tanya aku mana nak cari kupon tu

hikhik

nak tak kupon free tu?

kalau nak sila nangis dulu..

lalala

di sini, saya lampirkan beserta kupon free satu itu

sape nak ambil, sila bagi tau saya. ;p

sekian, harap maklum. 

p/s: kupon ni valid sampai hari ini sahaja tau. 18-May-2011



KALAU "LIKE" SILA KELIK "LIKE"

4 comments:

saye.mejai said...

hihi. kalau i nak pun, acane lah u nak bagi. dah la hari ni last. :)

schaze zainn said...

@ mejai

dear, u just print the coupon lorh :)

saye.mejai said...

kikiki. tak nampak pulak ayat print tu. adoi. *facepalm

schaze zainn said...

@ mejai

hihi, so print la coupon tu ;p
pehtu pi mekdi ok. sampai pukul doblas ye..

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org