Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Sape Nyanyi!

hye guys.
bersua kembali :)
btw, yesterday lagi satu yesterday officemate aku ada tanya
aku ada tak stok lagu baru
lagu awie..
then aku macam pelik.
since when awie ada lagu baru.

then dia cakap la..
bukan awie wings la
tapi awie la, penyanyi baru tu
lagu dia ada sebut, Monday, tuesday and blablabla
erk.. serious, aku tak tahu

then semalam, dalam kereta aku buka la hot fm pagi-pagi
fara pojana bilang awie rafael.
erk.. ni ke lagu yang mamat tu cakap
so aku pun dengar la..
kuikui

habis kerja 6.15pm, aku terus balik rumah
terus suruh adik aku cari.
kuikui

so far lagu ni ok la gak 
macam comel-comel je
heh~

so presenting ...

KELIK for download the song

Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku ‘tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada


Verse

Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu
Berikan jawapan

Chorus

Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung

Ulang Chorus

Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama




KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE" :)

2 comments:

AiMaN said...

suka entry ni..bkn sebab penulisan best..tp, style perenggan tu..kejap kiri, kejap kanan...

nk try la..hihihihi

schaze zainn said...

try la jgn tak try pulak ;p

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org