Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Day 11 - What's in your make up bag?

Hye all's :)
Malam ni aku nak sambung balik 30days project.
so malam ni tajuknya ialah, what's in your make up bag?
kuikui. frankly to say.
beg make up aku sebenarnya tak macam beg make up pun.

selalunya aku pakai campak je dalam beg.
especially kalau pi kerja.
memang aku tak bawa pun beg make up.
eye-liner, mascara, compact powder, blusher semua pakai campak je
kalau nak pakai baru godek-godek dalam beg cari.hihi

then, aku selalu tukar-tukar beg,
so memang bersepah la eye-liner aku
p/s: aku suka beli eye-liner, tapi warna lain-lain la.
that why terlalu banyak eye-liner dalam beg
sometimes, dalam satu beg, sampai ada dua tiga batang eye-liner ada. ;p

tapi kalau nak balik kampung ke atau travel,
memang baru aku letak dalam beg make up la
ekceli aku takde la banyak sangat barang make up
just basic make up je ada.
aku bukan artis nak make up tebal-tebal kan..kuikui

 ada lip gloss, eye-liner, perfume, compact powder, mascara, liquid eye-liner,
lip balm, pen?? erk.. kenapa ada gam uhu?? :p
okess. tujuan aku bawa gam uhu sebab kalau ada emergency senang je nanti. 
pakai tampal je
:)




KELIK "LIKE" KALAU ANDA "LIKE"

2 comments:

AiMaN said...

cmne klu terguna gam uhu jadi eye linear?hihihihi

schaze zainn said...

aish.. tak kan lah boleh terguna pulak..hihi ;p

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org