Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

-xoxo-

S

Attention To All Reader's,


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat kalian semua. Sempena pada hari Khamis ini bersamaan 10-March-2011 ni, aku ingin memohon maaf jika kalian sudah mem'follow' aku, tetapi aku tak follow kauorang balik, aku minta maaf okeh. Ini di sebabkan aku hanya boleh online di pejabat sahaja memandangkan encik berokben berada di dalam genggaman adik aku..huhu..

Next, bagi sesiapa yang mahu aku follow belog kauorang balik, sila tinggalkan link kauorang sekali lagi okeh, bagi yang masih yakin yang aku belom follow kauorang lagi pun sila drop by to put your link again. Bukan apa, sometimes bila aku cuba nak follow kauorang balik kan, kadang-kadang link yang kauorang bagi tu tak betul.. So aku mintak sorry okeh.

Then, macam mana nak tingalkan jejak kauorang tu kan, aku harap kauorang comment entry ni bersama dengan link kauorang okeh. P/S : DO NOT PROMOTE YOUR BLOG HERE. sebab ni hanya entry untuk drop link kauorang sahaja okeh? Err macam mana kalau tinggalkan jejak dekat shoutbox? Tettt! Bukannya tak boleh, aku tak kisah ekceli, tapi aku risau kauorang punya Jeritan Batin tu aku tak dapat trace, so it's better kauorang just comment dekat entry ni.. FULLSTOP.

Amacam simple je kan. Kalau rasa susah sangat kauorang tak payah buat apa-apa but dont ever blame me why I didn't follow you. Okes?? Faham tak? Tak faham lagi? Aku malas nak peduli, suka hati kauorang la..haha.

Chiaw~

another note : this is sticky post. thanks 




Kelik "LIKE" jika anda "LIKE"

2 comments:

gigiAriEma said...

faham dear.... hehe :P
peace!!

nurfa tieya said...

salam, blogwalking sana sini .. jom be my follower too .. http://cukupindahhidupini.blogspot.com .. =) like ur blog to0 .. cute~

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org