Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Janji~

huish, aku nak janji apa ni? ada apa dengan janji? kauorang pernah berjanji? kauorang janji dengan orang lain pernah ke kauorang tunaikan? penting ke janji-janji ni? aku pun pernah berjanji. tapi bagi aku setiap janji yang telah di buat tu mestilah di kotakan. terlalu banyak berjanji pun tak bagus kalau tak dapat dilunaskan.. bahaya jika terlalu banyak janji ni. 

muahaha btw, tadi aku tiba-tiba terdengar lagu dari Akim AF4, tajuk dia Janji. btw, aku nak dedicate this song to Muhd Amin. even aku tak pasti beliau akan baca belog aku ke tak sekarang ni. banyak janji aku dekat dia telah aku kotakan. aku harap dia tahu apa yang telah aku cuba buat untuk dia. menjadi yang terbaik itu memang sangat susah. :(

=========

Lirik Janji by Akim

Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu
Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku
Chorus
Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu
Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku
Ulang Chorus
Aku janji padamu
Akan mencintaimu
Ulang Chorus
Takkan menduakanmu

mahu download lagu ni?

;)

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org