Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Day 6 - A photo of an animal you'd love to keep as a pet

hello, selamat petang semua.. ekcelikan dah lama aku tak update pasal 30 day's project ni.. haish.. busy ahhh.. btw, untuk seterusnya Day 6 - a photo of an animal you'd love to keep as a pet. huarghhh! frankly to say, aku admit yang aku seorang yang sangat tak sukakan haiwan.. haish.. aku sejenis geli ok..muehehe especially haiwan yang berbulu tebal..euwww.. 


contohnya kucing.. yup..kucing memang comel, tapi aku sangat lah alergik dengan kucing.. kalau ada kucing depan aku, dengan pastinya aku akan lari pecut 100meter..huehue.. walaupun kucing adalah haiwan kesayangan rasulullah, aku memang tak boleh tahan dengan bulu-bulu'an mereka.. ia akan membuatkan aku bersin, selesema dan batuk dengan secara automatik.
"sampai hati si tuan tanah tak suka aku, dah le aku ni comel.. miaww"

kemudian aku juga alergik dengan haiwan yang mempunyai paruh, contohnya seperti ayam! Omaigod! aku tersangatlah fobia..hukhuk T__T waktu aku kecil-kecil dahulu, aku pernah kena patuk dengan ayam jantan..sobsob.. sangat sakit ooo.. dan sekarang demi membalas dendam dekat ayam tu, aku pun amat gemar memakan ayam contohnya KEPSI! yeah! hahaha
 "ayam jantan yang ensem" hehe

then, aku juga sangat tak suka katak..euww.. gelinya! and aku tak faham macam mana Nora Danish buleh pegang katak dalam Putera Katak.. haha.. dari wajah katak yang agak menggerutu dan menggerunkan tu, aku memang geli sangat-sangat.. 
mmuah..haha yucks!

haish.. ekceli tajuk hari ni binatang kesukaan.. aiyark! aku memang takde haiwan kesukaan la.. hihi err tapi kalau aku nak bela haiwan ni boleh tak? nanti bila dah cukup umur boleh jual..hahaha dah la harganya almost mencecah setengah juta! yeah! kayo mokcik!
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
 
aummm.. hensem kan beliau? haha
p/s: kayo kalo dapat jual natang ni..hihi

7 comments:

saye.mejai said...

gila comel kucing tu

hans said...

ekau belalah ikan guppy
senang
hohoho

schaze zainn said...

@ mejai

tu la, memang comel, tapi sy im alergik..hihi

schaze zainn said...

@ hans :

aiyarkk guppy tak mahal..hihi

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tokek! Haha. Nt bukak lah bisnes tokek lepas tu kahwin lah dengan penoreh getah. Kompem boleh honeymoon tiap bulan. Haha ;D

schaze zainn said...

@shag

haha.. yela, getah kan dah tinggi harga..hihi
seminggu toreh kan dah dapat ribu2..lalala

Zaza said...

ha ha. princess of frog. kmu ah tgk yg disney punye. tgk ka, best!!

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org