Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Shoutbox baru : Penipuan blogwalking



January 19, 2011

I just change the shoutbox. I was actually quite rapt with the Suratan Kebetulan by NazirulHazwan entry. It’s about cheating when blog-walking with using something automatic system. These sorts of folks who are willing to cheat others for their own self-interest.  Haish it is quite annoying. LOL

So this is my latest shoutbox. So how is it? Is that looks cool? HAHA. Btw just read this article and do not be so selfish. We must have win-win situation. You comment me, I’ll comment you, you visit me, and I’ll visit you back. So everybody will happy right?
 

Till then,
-xoxo-
S

============================================================
copy from NazirulHazwan entry (I already asked his permission to copy it)

Kegilaan penipuan penggunaan taktik kotor berblogwalking rupa-rupanya menjadi permainan harian sang blogger-blogger ini. Sungguh tak ku sangka. Mereka fikir perbuatan mereka tidak mungkin akan dapat dihidu tetapi mereka tak sedar bahawa sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga~!

Anda nampak tak screen-shoot di atas? Masih belum mahu bertindak lagi untuk menukar CBOXanda kepada Shoutmix?? Masih belum mahu lagi melakukan "Website Lock" terhadapShoutMix anda? Okay, pendekar akan berikan ini kepada anda~! Supaya anda tahu bahawa mereka-mereka di atas ini adalah penipu di dalam dunia blog~! Mereka meninggalkan jejak di shoutbox anda tapi mereka langsung tak melawat blog anda sebenarnya~!


Trafik~!! Ya~!! Trafik nya di mana bang?? kata dalam kotak CBOX aku ni korang singgah... tapi mana traffic source blog korang?? Korang ingat aku buta ka?? Korang ingat aku ni terlampau bodoh ke nak percaya dengan korang ni??

Satu lagi yang memang tindakan bebal lagi tolol korang ni. CBOX ni aku sorokkan la derrr... Macam mana korang boleh masuk kat dalam pulak?? Pastu pretend yang korang mai blog aku ni?? Memang kurang ajar la korang ni kan?? Memang nak kena hentam la kan kan kan??

Alo bro Sembang Kosong~!! Aku cukup tak sangka kau pun join diorang gak yea~! Dah la koleksi lawak-lawak kat blog kau tu Copy Paste~!! Kau menipu lagi dengan trafik kosong ke blog aku ni ye~! Dah berapa lama kau buat kerja kotor ni bro~???? Aku sangat panas hati ni~!!! SAKIIIIITTTTTT~!!!!! PANAAAAAASSSSSSSS~!!!!!!!!!!!!!!

Patutlah blog kau lebih banyak follower kan?? Trafik pun selalu tinggi kan?? rupa-rupanya diorang tertipu dengan permainan tipu daya kau ni.... memang melampau lah bro~! Kau memperbodohkan orang lain tu memang sangat melampau~! Kau cuma datang kat shoutbox je tapi tak datang kat blog. So, mana trafiknya kat situ??

Kalian nak tahu link2 dia? siapa kah si jahanam semua ni?? Ni ha pendekar senaraikan semua sekali~! Supaya anda tahu siapakah mereka-mereka ini. Supaya mereka tahu apa padahnya menipu kita~! Biar mereka rasa akibatnya menipu kita~!! nak baca lebih lanjut KLIK SINI



No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org