Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

PUBLIC TOILET

Selamat petang uol's semua.. okes di petang ni aku nak share pasal Public Toilet kat luar negara.. Memang stylo giler la..haha.. Bayangkan kalau kat Malaysia ni pun ado? haa.. mesti gempak kan.. =D

Cakap banyak-banyak pun tak guna kan, so jom kita tengok gambar-gambar toilet ni..ngehngeh :)

1st picture ni di katakan merupakan sebuah toilet di Houston. haha amacam berani masuk tak? seriously macam transparent kot..


2nd picture ni pulak inside the toilet, ngehngeh kauorang buleh lihat outside view bila tengah melabur kat dalam tu.. 

 seriously memang gila la.. haha dari kaca ni weh.. kauorang macam duduk dalam bilik kaca je.. 

3rd picture pulak kan lantainya bercat.. huahua.. macam real kan? 
kalau kauorang tak tau, bila masuk je mesti terkejut je kan..haha
sebab ada gambar orang terjatuh tu..ngehngeh



4th picture is about kat ceiling di bilik menyedut asap rokok..hihi
suppose kan, kat mana-mana tempat yang ada bilik untuk smokers menyedut asap ni kan, letak gambar orang baca talkin (for malays bila meninggal) tak pun kan lukis la gambar mayat di kapankan..haha rare kan? amacam ada berani?



sumber : gambar-gambar dari email yang di forward

4 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

3rd picture tak ley blah! gayat Shag. Tah tah boleh pengsan bila masuk :P

schaze zainn said...

@ shag :

tu la pasal, kalo sape yang tak tau tu mesti dah pengsan..wakaka

ツ ar-fiey-za said...

BEST dan creative!

schaze zainn said...

@ wawa :

tu la memang kretif =D

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org