Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Dilemma

No matter what I do....
All I think about is you
Even when I’m with my Boo
Boy, you know I’m crazy over you 


ngehngeh.. intro lirik yang sangat jiwang..  okess.. frankly to say aku memang di dalam dilemma.. .. ekceli kan, if aku lulus license P nanti aku teringin nak pakai viva atau myVi je.. but ibu dengan abah prefer aku ambil saga FL yang baru tu.. huehue.. so agak keliru di situ.. aku lebih suka kereta yang kecil-kecil je.. senang sikit, tapi ibu dengan abah cakap if saga tu lebih selesa.. haiya.. macam mana ni?? pening, pening, pening.. then ibu cakap, harga saga and viva lebih kurang je, so its better ambil saga..adoi! kalau kauorang kan rasa yang mana elok eh?? 



 ::gambar kereta dari pakcik G::

 tiga-tiga cantik, tapi aku hanya mampu SATU sahaja..  


2 comments:

ツ ar-fiey-za said...

myvi PINK!!! :p

schaze zainn said...

@ wawa :

myVi pink dah sold out la dear..hhuu

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org