Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Van bawa pekerja Finisar accident……. 11 cedera, 2 parah van rempuh besi pengadang


OMG, setelah beberapa hari aku tak merepek dalam belog ni, aku mau share something. Ekceli hari tu kat tempat kerje aku kecoh giler, van kilang eksiden teruk. Van tu pun remuk dalam erti kata lain hancur. Btw, macam-macam versi aku dengar. Dalam paper banyak fakta tak betul, so jangan percaya okei. Ekspeseli metro, macam hampeh je..

2 comments:

jimmy jimboo said...

oyyoh !!! teruknya . lnggar ape ??..

schaze zainn said...

terlanggar yang besi tepi jalan tu la..huu

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org