Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

Selawat Atasmu

assalamualaikum to all muslim. ;) okess ekcelikan, aku dah lama giler cari lagu tema maulidul rasul yang kat tv3 tu..hoho.. cari punya cari, tak tau juga siapa yang nyanyi that song. then, tiba-tiba sambil berbelog jalan, aku terjumpa satu belog ni.. huahua akhirnya pencarian itu sangat berbaloi.. baru aku tau siapa yang nyanyi.. haha kauorang tau? tak tau tanya la! dah tau diam! haha btw, lagu tu NOWSEEHEART nyanyi.. kauorang kenal tak kumpulan nasyid ni? ala yang ahli kumpulan diaorang ni semua belajar pandai-pandai tu.. siap ada yang jadi doktor gitu.. ;p btw tajuk lagu tu SELAWAT ATASMU. lagu ni mendayu-dayu dengar, tak tension pun bila dengar.. i like! sempena maulidul rasul ni, its better kauorang banyak-banyakkan dengar lagu-lagu berunsur ketuhanan ni.. haaa pahala pun dapat..hihi btw jangan hanya tunggu masa maulidul rasul je nak dengar lagu-lagu nasyid ni.. sepatutnya kena berterusan.. ;p

gambar ikhsan dari atuk G

=====

Selawat Atasmu - Nowseeheart
Ada satu bintang 
Sinarnya berseri 
Cahaya atas cahaya 
Empat yang utama 
Satu menyampaikan 
Dua amanah 
Tiga kebijaksanaan
Empat membenarkan 
Jangan kita ragu 
cubalah sedaya mampu 
Ikuti sunnahnya 
Hidup kan bererti 
 

p/s : nak dowload tak? tak nak sudah! pi main jaoh-jaoh..haha

kredit kepada Encik Kaze
janne!




tekan LIKE (^_^) kalau anda LIKE 

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org