Territory Note's

Wanna learn Mandarin?

Click ‘Mandarin Lesson’ at the Pages :)

Have a good day!

p/s: Ramai yang cari shoutbox haha
HARAP MAAF shoutbox disorok buat sementara waktu bagi mengelakkan SPAM :)

NOTES

Sorry ya, if I didn't visit you guys back.

So just leave your comments down below,

and I will track you back.

love you guys!

p.s: wanna fast reply?

Kindly email me at thesyazanazainn@gmail.com or

PM me at Facebook - Syazana Zainn or

DM me at twitter/instagram - @itsmesyazana.

I will tried to help you

-xoxo-

S

10-10-2009



10-10-2009

3rd Entry - Syok Sendiri Sahaja
First time nak pergi beraya dengan boipreng. 
p/s: Kena bawak adik untuk kaver deting :p


incik amin bagi hadiah :3
yang pink tu aku punya



Okeh~ berbalik pada cerita nak pergi open house tu,
kitorang berkumpul kat rumah Putri and waiting for Ila,
cause dia akan pick kitorang pergi kat sana.
Tunggu lama gak hampir  2 jam lebih sebab Ila ada hal
Siap dia bawa adik dia yang kecik tu
So after sume dah ada
kitorang pon gerak pergi medan gopeng ke rumah amy.
 Then around 4pm kitorang sampai
I tried to call Amy but tak dapat-dapat, 
Then lastly I call Arul.
and ask him where is Amy house, 
I'm so shock bile Arul cakap open house kat rumah Amy tak jadi

Teruk betul sebab tak inform awal-awal *sigh*
Lastnya Arul ajak pergi rumah Syazni dekat Pengkalan
So kitorang on je

 


Amin dengan adik aku serta adik si Ila





Open house dekat rumah Syazni








Till Then
-xoxo-
S

No comments:

Cakap-cakap / Disclaimer

Syazana.Story.Glory©

Hanya catatan peribadi sahaja.

I Love Stalker !

Busuk.Org